Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Nettikirjepalvelu

Nettikirjepalveluun voit lähettää kirjeen milloin vain.

Joskus huolistaan on helpompi kirjoittaa kuin puhua. Voit kirjoittaa kokemastasi väkivallasta tai sen uhasta, kysyä paikkakuntasi palveluista tai pyytää apua omaan jaksamiseen.

Nettikirjepalvelu on tarkoitettu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeville naisille, itsemäärittelyä kunnioittaen, sekä heidän läheisilleen. Palvelu on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Vastaamme jokaiseen lähetettyyn kirjeeseen. Vastauksen voi noutaa viimeistään kolmen viikon kuluttua kirjeen lähettämisestä.

Sinun ei tarvitse osata itse nimetä, ovatko kokemuksesi kontrollointia, mitätöintiä, fyysistä väkivaltaa vai esimerkiksi seksuaalista ahdistelua. Väkivallan tekijä voi olla kuka tahansa – puolisosi, entinen seurustelukumppanisi, perheenjäsenesi, työkaveri tai täysin tuntematon henkilö. Voit ottaa yhteyttä myös, jos olet huolissasi läheisen ihmisen tilanteesta. Riittää, että haluat keskustella väkivallasta tai siihen liittyvästä huolesta.

Viestiin vastaa Naisten Linjan kouluttama vapaaehtoinen nainen. Viestit ovat luottamuksellisia eikä kukaan ulkopuolinen pääse lukemaan niitä. Vastauksen voit noutaa käyttäjätunnuksella palvelusta viimeistään kolmen viikon kuluttua kysymyksen jättämisestä. Vastaamme kaikkiin kirjeisiin kuitenkin mahdollisimman pian. Tyypillinen vastausaika on noin viikon.

Kirjoita nettikirje

Palvelun käyttöohjeet:

  1. Kun painat "Kirjoita uusi kirje" -painiketta, järjestelmä luo sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi muistiin.

  2. Kirjoita viestisi tekstikenttään. Voit myös otsikoida viestin niin halutessasi.

  3. Kun viesti on valmis, paina lähetä-painiketta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin kolmen viikon aikana kirjeen saapumisesta Naisten Linjalle. Tyypillinen vastausaika on noin viikon. Jokaiseen kysymykseen vastataan.

  4. Vastauksen voi lukea kohdasta “nouda vastaus” käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Viestit säilyvät järjestelmässä noin vuoden.

Huom!

Nettikirjeiden vastausaika on pidentynyt 4 viikkoon. Nettikirjepalvelussamme on tällä hetkellä paljon kirjeitä vastattavana ja haluamme vastata kaikkiin kirjeisiin ajatuksella ja laadulla. Kirjoitathan ruuhkautumisesta huolimatta matalalla kynnyksellä! <3 Voit olla yhteydessä myös chattiimme tiistaisin ja torstaisin klo 17-19

Unohtunut salasana?

Olen unohtanut salasanani tai käyttäjätunnukseni, mitä teen? – Ei hätää, kysymyksesi on meillä tallessa. Jätä meille uusi nettikirje, jossa kuvailet lyhyesti, mitä kirjeesi koski. Ota tämän uuden kirjeen käyttäjätunnus ja salasana talteen. Jos muistat edellisen viestisi käyttäjätunnuksen tai jonkin tarkan yksityiskohdan viestistäsi, se auttaa. Kun varmistumme, että kyseessä on sama henkilö, voimme laittaa vastauksen, jonka kirjoitimme alkuperäiseen kirjeeseen, myös tähän uuteen lyhyempään kirjeeseen.

Anna meille palautetta

Haluatko antaa palautetta palvelusta tai saamastasi vastauksesta? Voit tehdä sen täyttämällä alle linkatun palautelomakkeen. Palautetta voit jättää nimettömästi. Jos kuitenkin haluat, että vastaamme sinulle, jätäthän yhteystietosi.