Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Maksuton tietoturvakoulutus naisille

Naisten Linjan Turv@verkko-hanke järjestää torstaina 24.11. klo 18–19:30 ilmaisen tietoturvakoulutuksen, joka on suunniteltu naisten tarpeista käsin. Luennolla opetellaan arkisia tietoturvataitoja, ja saat toimintaohjeita ikäviin tilanteisiin verkossa.

Tilaisuuden kouluttajina toimivat tietoturva-asiantuntija Laura Kankaala ja Naisten Linjan Turv@verkko-hankkeen työntekijät. Koulutuksen mahdollistaa Ahlstrom-Munksjö.

Päivä: torstai 24.11.2022 Kellonaika: 18–19:30 Paikka: Zoom Kieli: suomi

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään ti 22.11. klo 12.

Lähetämme linkin ja osallistumisohjeet tilaisuuteen ilmoittautumisen päätyttyä. Kysyttävää koulutuksesta? Laita viestiä osoitteeseen turvaverkko@naistenlinja.fi.

Luennon jälkeen…

  • tunnistat tietoturvan yleisimmät aukkokohdat ja osaat korjata ne
  • tiedät, kuinka toimia, jos joudut ei-toivotun seuraamisen kohteeksi
  • tunnistat teknologian väärinkäytön parisuhteessa
  • osaat suojatua maalittamiselta tai muulta järjestelmälliseltä häirinnältä

Kun tietoturva on kunnossa, voit deittailla, vaikuttaa, pelata, ottaa kantaa ja olla oma itsesi turvallisemmin.

Miksi yksityisyyden suojaaminen kannattaa?

Kuka tahansa voi joutua väkivallanteon tai vainon kohteeksi netissä tai sen ulkopuolella. Kun tietoturva-asiat ovat kunnossa, tekojen vaikutukset jäävät rajatuimmiksi, koska tekijällä on käytettävissä sinusta vähemmän tietoa. Yksityisyyden suojaaminen ja tietoturvaosaaminen voivat lisätä turvallisuuden ja hallinnan tunnetta tilanteessa, jossa tapahtuu jotain ikävää.

Kenen pitäisi olla perillä tietoturvasta?

Jokaisen ja erityisesti naisten! Yleiset tietoturvaohjeistukset eivät aina auta naisten tyypillisesti kohtaamissa ikävissä tilanteissa. Vaikka koulutus on avoinna kaikille, se on räätälöity juuri naisten tarpeita ajatellen. Teknologia ja tietoturva kuuluvat kaikille!

Ilmoittaudu mukaan täällä viimeistään ti 22.11. klo 12.