Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Evästekäytäntö

Sivustomme kerää seuraavia evästeitä:

Huolehdimme yksityisyydestäsi

Naisten Linja kouluttaa vuosittain uusia vapaaehtoisia ja jokaisella päivystystä aloittavalla uudella vapaaehtoisella koulutukseen sisältyy niin kutsuttu perehdytysvuoro. Harjoitteluvuorossa uudet päivystäjät ovat mukana päivystystilanteessa ja seuraavat sivusta kokeneen päivystäjän toimintaa – yhteydenottajan puhe ei kuulu muille kuin yhteydenottoon vastaavalle päivystäjälle.

Naisten Linjan päivystäjät kirjaavat jokaisesta yhteydenotosta palveluseurantalomakkeen, johon kirjataan yhteydenotoista tietoja anonyymisti. Lomakkeissa kysytään mm. yhteydenottajan kokeman väkivallan muodoista, milloin väkivaltaa on tapahtunut ja siitä, minne yhteydenottaja on mahdollisesti ohjattu eteenpäin.

Naisten Linja ei kirjaa yhteydenottajista henkilöllisyystietoja, vaikka ne tulisivat yhteydenotossa ilmi. Palveluseurantaa on tärkeä tehdä, jotta saamme rakenteellista tietoa väkivallan yleisyydestä, sen aiheuttamasta tuen tarpeesta sekä palvelujemme tarkoituksenmukaisuudesta. Raportoimme palvelutilastoistamme vuosittain rahoittajillemme Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselle STEA:lle. Yksittäisiä lomakkeita pääsevät tarkastelemaan vain Naisten Linjan vaitiolovelvolliset työntekijät, eikä yksittäisistä yhteydenottajista raportoida eteenpäin kolmansille osapuolille.

Emme kerää henkilökohtaisia tietoja verkkosivuillamme käyvistä käyttäjistä.