Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Yhteishuoltajien vertaistukiryhmä

Yhteishuoltajien vertaistukiryhmä järjestetään 28.10.–29.11. Haku vertaistukiryhmään aukeaa 30.9.

Onko sinulla alaikäinen lapsi tai lapsia ja yhteishuoltajuus väkivaltaisen ex-kumppanin kanssa? Toivoisitko tukea ja keinoja kokemuksistasi toipumiseen ja omannäköisen, hyvän elämän rakentamiseen?

Kun väkivallan tekijän kanssa on yhteisiä lapsia ja huoltajuus on jaettu, väkivallan tekijän joutuu kohtaamaan säännöllisesti. Tosinaan väkivalta voi jatkua, vaikka suhde on päättynyt. Naisten Linja tarjoaa vertaistukea naisille, joilla on yhteishuoltajuus väkivaltaisen ex-kumppanin kanssa.

Yhteishuoltajien vertaistukiryhmä on tarkoitettu naisille, itsemäärittelyoikeutta kunnioittaen, jotka haluavat käsitellä lähisuhteessa kokemaansa väkivaltaa, yhteishuoltajuuteen liittyviä kokemuksia ja edistää väkivaltakokemuksista toipumista. Ryhmässä osallistujat saavat vertaistukea, tietoa väkivallan muodoista ja keinoja vahvistaa voimavaroja. Vertaistukiryhmässä tuemme jokaisen osallistujan toipumista ja omannäköisen elämän rakentamista.

Osallistujat valitaan ryhmään hakemuslomakkeen ja haastattelun perusteella. Osallistujat sitoutuvat ryhmään viiden viikon ajaksi. Keskustelu käydään turvallisella ja suojatulla alustalla, luottamuksellisesti ja nimimerkkien kanssa. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Vertaistukiryhmää ohjaavat Pamela Peltonen ja Sanna Ollila, jotka ovat naiserityisen väkivaltatyön ja ryhmänohjauksen ammattilaisia.

Haluatko tiedon siitä, kun haku ryhmään aukeaa? Jätä meille yhteystietosi.

Pamela Peltonen,

Pamela Peltonen,

Pamela on Naisten Linjan väkivaltatyön asiantuntija ja kokenut ryhmänohjaaja, joka on työskennellyt pitkään väkivallan kokijoiden kanssa. Hänellä on usean vuoden työkokemusta yksilö- ja päivystystyöstä sekä kuntoutumisen ja toipumisen edistämisestä päihde- ja mielenterveystyössä. Koulutukseltaan Pamela on sosionomi AMK ja psykologian kandidaatti.

Sanna Ollila

Sanna Ollila

Sannalla on usean vuoden kokemus lähisuhde- ja väkivaltatyöstä sekä ryhmänohjauksesta. Hän työskentelee Lapin ensi ja turvakoti ry:ssä lähisuhde- ja väkivaltatyön avopalvelussa. Koulutukseltaan Sanna on sosionomi AMK.

Jos tarvitset tukea ja neuvontaa, voit olla yhteydessä myös muihin palveluihimme.