Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Yhteishuoltajien vertaistukiryhmä

Seuraavan kerran yhteishuoltajien vertaistukiryhmä järjestetään 25.3 - 26.4.2024. Haku ryhmään aukeaa 12.2.2024.

Onko sinulla alaikäinen lapsi tai lapsia ja yhteishuoltajuus väkivaltaisen ex-kumppanin kanssa? Toivoisitko tukea ja keinoja kokemuksistasi toipumiseen ja omannäköisen, hyvän elämän rakentamiseen?

Kun väkivallan tekijän kanssa on yhteisiä lapsia ja huoltajuus on jaettu, väkivallan tekijän joutuu kohtaamaan säännöllisesti. Tosinaan väkivalta voi jatkua, vaikka suhde on päättynyt. Naisten Linja tarjoaa vertaistukea naisille, joilla on yhteishuoltajuus väkivaltaisen ex-kumppanin kanssa.

Yhteishuoltajien vertaistukiryhmä on tarkoitettu naisille, itsemäärittelyoikeutta kunnioittaen, jotka haluavat käsitellä lähisuhteessa kokemaansa väkivaltaa, yhteishuoltajuuteen liittyviä kokemuksia ja edistää väkivaltakokemuksista toipumista. Ryhmässä osallistujat saavat vertaistukea, tietoa väkivallan muodoista ja keinoja vahvistaa voimavaroja. Vertaistukiryhmässä tuemme jokaisen osallistujan toipumista ja omannäköisen elämän rakentamista.

Osallistujat valitaan ryhmään hakemuslomakkeen ja haastattelun perusteella. Osallistujat sitoutuvat ryhmään viiden viikon ajaksi. Keskustelu käydään turvallisella ja suojatulla alustalla, luottamuksellisesti ja nimimerkkien kanssa. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Vertaistukiryhmää ohjaavat Pamela Peltonen ja Sanna Ollila, jotka ovat naiserityisen väkivaltatyön ja ryhmänohjauksen ammattilaisia.

Jos tarvitset tukea ja neuvontaa, voit olla yhteydessä myös muihin palveluihimme.