Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Avoimet työpaikat

Haluatko sinä joukkoomme tekemään väkivallan vastaista työtä ja puolustamaan naisten oikeuksia?

Naisten Linjan lämminhenkisessä yhteisössä työskentelee alansa huippuosaajia. Teemme työtä väkivaltaa kokeneiden naisten sekä tyttöjen auttamiseksi ja väkivallan vähentämiseksi yhteiskunnassa. Olemme asiantuntijoita lähisuhdeväkivallan ja siihen liittyvän henkisen väkivallan, digitaalisen väkivallan ja verkkovihan kysymyksissä sekä väkivallasta toipumisessa.

Naisten Linja tarjoaa kaikille työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa liukuva työaika, ylimääräisiä palkallista vapaita, kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasetu sekä perhe- ja vapaa-aikaystävällinen henkilöstöpolitiikka.

Viestinnän asiantuntija

Haemme viestinnän asiantuntijaa ja hyvää työkaveria osaksi Naisten Linjan osaavaa ja lämminhenkistä tiimiä.

Naisten Linja tekee työtä väkivaltaa kokeneiden naisten ja tyttöjen auttamiseksi sekä väkivallan vähentämiseksi yhteiskunnassa. Olemme asiantuntijoita lähisuhdeväkivallan ja siihen liittyvän henkisen väkivallan, digitaalisen väkivallan ja verkkovihan kysymyksissä sekä väkivallasta toipumisessa. Työmme ytimessä on väkivaltaa kokeneille naisille ja tytöille tarjoamamme suora tuki ja neuvonta päivystyspalveluissamme ja toipumista tukevissa vertaisryhmissä.

Työstämme ja palveluistamme viestimään haemme nyt kehittämisestä ja viestien osuvasta kohdentamisesta innostuvaa viestinnän asiantuntijaa.

Työnkuva

Naisten Linjan viestinnän asiantuntijana tärkein tehtäväsi on viestiä palveluistamme ymmärrettävästi ja tavoittavasti niin, että mahdollisimman moni väkivaltaa kokenut nainen ja tyttö saa tilaisuuden hakea apua palveluistamme. Viestinnän tärkeimpiä kohderyhmiä ovat palveluita tarvitsevat asiakkaat sekä palveluohjausta tekevät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja viranomaiset.

Viestinnän asiantuntijana pyrit vaikuttamaan myös julkiseen keskusteluun naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Suurelle yleisölle viestit tavoista tukea väkivaltaa kokeneita ja keinoista vähentää väkivaltaa mm. sosiaalisessa mediassa ja mediatiedotteiden ja -yhteistyön kautta. Lisäksi teet mahdollisuuksien mukaan vaikuttamistyötä toiminnanjohtajan kanssa väkivaltaa kokeneiden oikeuksien vahvistamiseksi lainsäädännössä ja eri päätöksenteon järjestelmissä.

Vastaat järjestön viestinnän suunnittelusta, ohjaamisesta ja toteuttamisesta, kuten verkkoviestinnästä, sosiaalisen median viestinnästä, kampanjaviestinnästä, tiedottamisesta ja mediasuhteista. Osallistut asiantuntijana keskeisesti viestintästrategian laatimiseen ja laadit vuosittaisen viestintäsuunnitelman työsi tueksi. Vastaat päivittäisviestinnän toteutuksesta Naisten Linjan visuaalisen ilmeen mukaisesti ja visuaalisen suunnittelun ja kuvien tilaamisesta isommissa tarpeissa.

Tehtäväsi on itsenäinen asiantuntijatehtävä, joka vaatii hyviä tiimityöskentelytaitoja ja kykyä johtaa viestinnän toimeenpanoa Naisten Linjan sisällä. Asiantuntijana tuet työyhteisön viestintävalmiuksia ja omatoimisuutta viestijöinä ja huolehdit viestinnän sisällöllisen ja visuaalisen linjan johdonmukaisuudesta, jotta Naisten Linjan oma ääni, tunnettuus ja vaikuttavuus vahvistuvat.

Tehtävän vaatimukset

Soveltuvuuden tehtävään voi osoittaa sekä soveltuvalla viestinnän alan koulutuksella että vastaavalla viestintäalan työkokemuksella. Tehtävä edellyttää laajaa kokemusta viestinnän suunnittelusta. Tehtävään valittavalla on erinomaiset suomen kielen suulliset ja kirjalliset taidot.

Lisäksi tehtävässä edellytetään

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kehittävää työotetta. Olet sitoutunut työssäsi moninaisuuden ja saavutettavuuden edistämiseen.

Eduksi luetaan

Tehtävässä tukee aikaisempi kokemus palveluviestinnästä, mediayhteistyöstä ja kampanjasuunnittelusta. Eduksi luetaan myös asiantuntijatieto tyttöihin ja naisiin kohdistuvasta väkivallasta, visuaalisen suunnittelun perustaidot sekä kyky viestiä sujuvasti ruotsiksi ja englanniksi. Aikaisempi kokemus järjestössä toimimisesta tukee toimintaympäristön ymmärtämistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme merkityksellisen työn tärkeän aiheen äärellä kannustavassa, auttamistyöhön sitoutuneessa työyhteisössä. Tarjoamme mahdollisuuden vastuulliseen työhön itsenäisessä asiantuntijaroolissa ja valtaa vaikuttaa oman työn sisältöön. Toimimme viihtyisässä työympäristössä keskeisellä paikalla. Naisten Linja tarjoaa kaikille työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa liukuva työaika, vuosittain ylimääräisiä palkallisia vapaita, kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasetu sekä perhe- ja vapaa-aikaystävällinen henkilöstöpolitiikka.

Tehtävän tiedot

Työaika: Kokoaikainen (36,25 h/vko). Käytössä on joustava työaika. Työhön voi sisältyä jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä esimerkiksi tapahtumien yhteydessä.

Palkka: Palkka määrittyy valittavan henkilön työkokemuksen ja koulutuksen mukaisesti noin 3059–3378 euroon. Palkka perustuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimukseen kun tehtävän vaativuusryhmäksi on määritelty 6 ja erityistekijälisäksi 12 %.

Aloitus: Mahdollisimman pian.

Sijainti: Naisten Linjan toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Käytössä on laaja etätyömahdollisuus.

Hakeminen

Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected] viimeistään 13.11.2022.

Noudatamme rekrytoinnissa ja henkilöstöpolitiikassamme moninaisuuden edistämisen tavoitetta ja kannustamme yhteiskunnassa aliedustettuun ryhmään kuuluvia hakemaan tehtävää.

Lisätiedot

Elina Lakso, Naisten Linja Suomessa ry:n varainhankintapäällikkö, [email protected], p. 050 554 3457. Lisätiedot puhelimitse ma 31.10. klo 14-16 ja ke 9.11. klo 9-11.