Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Avoimet työpaikat

Haluatko sinä joukkoomme tekemään väkivallan vastaista työtä ja puolustamaan naisten oikeuksia?

Naisten Linjan lämminhenkisessä yhteisössä työskentelee alansa huippuosaajia. Teemme työtä väkivaltaa kokeneiden naisten sekä tyttöjen auttamiseksi ja väkivallan vähentämiseksi yhteiskunnassa. Olemme asiantuntijoita lähisuhdeväkivallan ja siihen liittyvän henkisen väkivallan, digitaalisen väkivallan ja verkkovihan kysymyksissä sekä väkivallasta toipumisessa.

Naisten Linja tarjoaa kaikille työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa liukuva työaika, ylimääräisiä palkallista vapaita, kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasetu sekä perhe- ja vapaa-aikaystävällinen henkilöstöpolitiikka.

Vapaaehtoistyön koordinaattori

Haemme vapaaehtoistyön koordinaattoria ja hyvää työkaveria osaksi Naisten Linjan osaavaa ja lämminhenkistä tiimiä.

Naisten Linja tekee työtä väkivaltaa kokeneiden naisten sekä tyttöjen auttamiseksi ja väkivallan vähentämiseksi yhteiskunnassa. Olemme asiantuntijoita lähisuhdeväkivallan ja siihen liittyvän henkisen väkivallan, digitaalisen väkivallan ja verkkovihan kysymyksissä sekä väkivallasta toipumisessa. Teemme asiakastyötä suoraan tyttöjen ja naisten kanssa puhelin- ja chatpäivystyksessämme viikon jokaisena arki-iltana. Päivystyspalveluistamme vastaavat koulutetut vapaaehtoiset. Työtä koordinoimaan haemme nyt kehittämisestä ja vapaaehtoisten sitouttamisesta sekä motivoinnista innostuvaa vapaaehtoistyön koordinaattoria,

Työnkuva

Tehtäviisi kuuluu Naisten Linjan vapaaehtoisten rekrytoiminen ja perehdyttäminen, päivystysvuorojen koordinointi sekä koulutusten järjestäminen.

Vapaaehtoistyön koordinaattorina edistät vapaaehtoisten hyvinvointia ja sitoutumista vaativaan vapaaehtoistyöhön. Varmistat, että vapaaehtoisilla on tehtävään tarvittava osaaminen, taustatiedot, tuki ja hyvinvointia edistävä yhteisö. Lisäksi järjestät vapaaehtoisten tueksi esimerkiksi tapaamisia ja muuta toimintaa.

Huolehdit vapaaehtoistoiminnan jatkuvuudesta vastaamalla vapaaehtoiskoulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta, kehittämällä Naisten Linjan vapaaehtoistyötä ja osallistumalla päivystyspalveluidemme kehittämiseen. Tuet vapaaehtoisia avustustyössä ja autat myös haastavissa tilanteissa, tarvittaessa yhdessä palvelutiimimme kanssa.

Järjestämme päivystyksiä ja koulutuksia myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten tehtävä edellyttää sinulta ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä. Suurin osa työstä on mahdollista tehdä joustavasti toimistoaikojen puitteissa.

Tehtävän vaatimukset

Tehtävään soveltuu esimerkiksi yhteisöpedagogin koulutus. Myös sosionomin tai muu sosiaalialan tai yhteiskuntatieteiden koulutus tukee tehtävässä. Tehtävässä tarvittava väkivaltatyön osaaminen on mahdollista hankkia koulutuksessamme syksyn 2022 aikana.

Lisäksi tehtävässä edellytetään

Valittavalla henkilöllä on kokemusta vapaaehtoisuuteen perustuvan auttamisen koordinoinnista ja kehittämisestä tai vapaaehtoistyöhön perustuvasta auttamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kehittävää työotetta.

Eduksi luetaan

Hakijalle on eduksi ymmärrys naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Eduksi luetaan myös Naisten Linjan päivystäjäkoulutus ja kokemus Naisten Linjan päivystystyöstä. Tehtävässä menestymistä tukee myös kokemus koulutusten ja tapahtumien järjestämisestä. Otteesi työhön on ihmislähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Olet sitoutunut työssäsi moninaisuuden ja saavutettavuuden edistämiseen. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn väkivallasta toipumisen tukena. Lisäksi tarjoamme viihtyisän työympäristön keskeisellä paikalla sekä mukavat, auttamistyöhön motivoituneet kollegat ja Naisten Linjan kattavat työsuhde-edut.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme merkityksellisen työn tärkeän aiheen äärellä kannustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.

Lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa liukuva työaika, ylimääräisiä palkallista vapaita, kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasetu sekä perhe- ja vapaa-aikaystävällinen henkilöstöpolitiikka.

Tehtävän tiedot

Työaika: Kokoaikainen (36,25 h/vko). Käytössä on liukuva työaika.

Palkka: Tehtäväkohtaisen palkan 2867,78 euroa päälle lasketaan henkilökohtainen palkanosa koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Palkkauksessa noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävän vaativuusryhmä on 5. Tehtävä alkaa: mahdollisimman pian, paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.

Sijainti: Naisten Linjan toimisto sijaitsee Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Käytössä on osittainen etätyömahdollisuus.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected] viimeistään 4.9.2022. Haastatteluja voidaan tehdä jo haun aikana.

Noudatamme rekrytoinnissa ja henkilöstöpolitiikassamme moninaisuuden edistämisen tavoitetta ja kannustamme yhteiskunnassa aliedustettuun ryhmään kuuluvia hakemaan tehtävää.

Lisätiedot

Katju Aro, Naisten Linja Suomessa ry:n toiminnanjohtaja, [email protected], p. 050 567 2974. Lisätiedot puhelimitse ti 23.8. klo 12-13 ja ma 29.8. klo 12–13.