Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Liity jäseneksi

Liittymällä Naisten Linjan jäseneksi osoitat tukesi väkivaltaa kokeneille naisille ja tytöille. Samalla olet osa yhteisöä, joka toimii naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi.

Varsinaisena jäsenenä pääset vaikuttamaan Naisten Linjan toimintaan ja hakeutumaan hallitukseen. Kannatusjäsenenä ja yhteisöjäsenenä tuet toimintaamme jäsenmaksulla.

Varsinainen jäsenyys on avoin kaikille naisille itsemäärittelyä kunnioittaen. Jäsenmaksu on 42 euroa vuodessa. Pienituloisten jäsenten jäsenmaksu on 21 euroa vuodessa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, muu syy). Ilmoitathan pienituloisuudesta liittymislomakkeen kommenttikentässä.

Kannatusjäsenyys on avoin kaikille. Kannatusjäsenten jäsenmaksu on 42 euroa vuodessa.

Yhteisöjäsenen jäsenmaksu määräytyy yhteisön jäsenmäärän mukaan, ja se on 1€/jäsen (vähintään 50 € ja enintään 500€).

Jäsenille lähetetään Naisten Linjan ystäväkirje sähköpostitse n. 4 kertaa vuodessa. Kirjeessä on tietoa Naisten Linjan kuulumisia sekä tietoa ajankohtaisista asioista ja palveluista. Ystäväkirjeen tilauksen voi perua milloin vain.

Kannatusjäsenenä ja yhteisöjäsenenä:

  • Tuet työtämme!
  • Saat läsnäolo- ja puheoikeuden Naisten Linjan vuosikokouksissa kahdesti vuodessa.

Varsinaisena jäsenenä:

  • Kannatusjäsenen etujen lisäksi sinulla on oikeus osallistua päätöksentekoon Naisten Linjan vuosikokouksissa ja voit hakea Naisten Linjan hallitukseen.

Jos organisaationne haluaa liittyä Naisten Linjan yhteisöjäseneksi, pyydämme ottamaan yhteyttä järjestöassistentti Irina Tselikovaan:

Irina Tselikova

Irina Tselikova

Irina Tselikova Järjestöassistentti 050 470 7540 [email protected]