Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Joka kolmas nainen Suomessa on kokenut tai kokee väkivaltaa suhteessaan. Joka kolmas heistä ei kerro väkivallasta kenellekään. Meille he voivat kertoa. Me olemme naisten puolella, väkivaltaa vastaan. Nyt ja aina.

Tarvitsemme lahjoitustasi, jotta voimme taata tuen ja avun kaikille sitä tarvitseville. Yksittäisen lahjoituksen ei tarvitse olla suuri – yhdessä pelastamme ihmishenkiä.

Väkivaltaa kokeneet naiset tarvitsevat apuasi.

Tuhannet naiset hakevat apua joka vuosi. Vertaisryhmiin on hakijoita enemmän kuin voimme ottaa vastaan. Yleinen kustannusten nousu uhkaa toimintaamme.

Lahjoita tilisiirrolla

Saaja: Naisten Linja Suomessa ry Tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH Viitenumero: 5209 (kertalahjoitus) tai 7304 (kuukausilahjoitus)

Tilisiirron voit asettaa omassa verkkopankissasi myös toistuvaksi.

MobilePay-lahjoitus

Näin teet kertalahjoituksen MobilePaylla: 1. Avaa MobilePay. 2. Syötä haluamasi summa. 3. Syötä keräysnumeromme 22241. 4. Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä.

Keräyslupa RA/2022/1505. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 27.10.2022. Keräysvarat käytetään Naisten Linjan tuottamien, toipumista ja voimaantumista edistävien palvelujen järjestämiseen, toteuttamiseen, kehittämiseen, palveluista tiedottamiseen, kouluttamiseen sekä vaikuttamistoimintaan. Kerätyillä varoilla voidaan esimerkiksi palkata lisätyövoimaa sekä järjestää ryhmätoimintaa väkivaltaa kokeneille naisille ja tytöille.

Naisten Linja on Vastuullinen lahjoittaminen - VaLa ry:n jäsenjärjestö.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kuukausilahjoittamisesta

Miksi ryhtyisin kuukausilahjoittajaksi?

Kuukausilahjoittajana olet naisten puolella, väkivaltaa vastaan.

Naisten Linjan matalan kynnyksen palvelukokonaisuus pelastaa ihmishenkiä, ehkäisee väkivaltaa ja voimaannuttaa väkivaltaa kokeneita naisia ja tyttöjä. Lahjoittamalla olet mukana mahdollistamassa pitkäjänteistä auttamistyötä.

Kuukausilahjoittaminen on kustannustehokkain ja helpoin tapa olla mukana tukemassa työtämme.

Miten kuukausilahjoituksilla kerätyt varat käytetään?

Varat ohjataan Naisten Linjan palveluiden järjestämiseen ja kehittämiseen sekä palveluista tiedottamiseen.

Miten kuukausilahjoitus toimii?

Kuukausilahjoitus toimii kätevimmin pankki- tai luottokortilla.

Kuukausilahjoittussopimuksen voit solmia syöttämällä sähköpostiosoitteesi sekä valitsemasi kortin tiedot palveluntarjoajamme Stripen verkkolomakkeeseen ja hyväksymällä maksu- ja sopimusehdot. Ensimmäisen maksun varmistamiseen tarvitset myös henkilökohtaiset pankkitunnuksesi.

Kuukausilahjoituksen eräpäivä määräytyy sen päivän mukaan, jolloin syötät korttisi tiedot. Esimerkiksi jos ryhdyt kuukausilahjoittajaksi kesäkuun 26. päivä, on seuraava eräpäivä lahjoitukselle 26. heinäkuuta. Lahjoitus veloitetaan tililtäsi automaattisesti kuukausittain, joten korttitietojen syöttämisen ja maksusopimuksen solmimisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Korttimaksun maksu- ja sopimusehdot löydät rullaamalla tätä sivua alaspäin.

En voi/halua käyttää pankki- tai luottokorttia lahjoittamiseen. Onko joku muu tapa ryhtyä kuukausilahjoittajaksi?

Voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi myös tekemällä omassa verkkopankissasi toistuvan maksusuorituksen.

  1. Tee omassa verkkopankissasi toistuva maksu tai suoritus
  2. Ilmoita saaja: Naisten Linja Suomessa ry, sekä tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH
  3. Lisää viitenumero: 7304
  4. Päätä sinulle sopiva summa ja eräpäivä

Millaista tietoa lahjoitusvarojen käytöstä saan Naisten Linjan kuukausilahjoittajana?

Sinulle tulee sähköpostiin sekä Naisten Linjan lahjoittajakirje että ystäväkirje. Molemmat ilmestyvät 2-4 kertaa vuodessa. Voit halutessasi peruuttaa tiedotteiden tilaamisen milloin tahansa. Lisäksi kannattaa seurata Naisten Linjaa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja muualla sosiaalisessa mediassa.

Kuinka pitkään minun pitää olla mukana kuukausilahjoittajana? Miten voin irtisanoa kuukausilahjoitukseni?

Voit irtisanoa kuukausilahjoituksen ilmoittamalla siitä Naisten Linjalle sähköpostitse osoitteeseen toimisto@naistenlinja.fi. Korttilahjoituksen katkaisun käsittelemme 3 arkipäivän kuluessa. Mikäli maksupäiväsi osuu käsittelyajalle, hyvitämme veloituksen heti. Jos lahjoitat kuukausittain oman pankkisi toistuvilla maksusuorituksilla, voit purkaa maksun itse milloin tahansa omassa verkkopankissasi.

Kuinka muutan lahjoitustietojani?

Voit muuttaa yhteystietojasi tai lahjoitussummaasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@naistenlinja.fi.

Miten toimin, jos vaihdan pankkia?

Voit yksinkertaisesti tehdä uuden kuukausilahjoituksen uudelle kortillesi samalla tavalla kuin teit edellisenkin.

Kysymykset, lisätiedot ja muutokset: toimisto@naistenlinja.fi

Toistuvan korttimaksun sopimusehdot

Toistuvan korttimaksun sopimusehdot 1.3.2017 alkaen: Toistuva korttimaksu on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa lahjoittajan kortilta veloitetaan kuukausittain sovittu summa. Varat käytetään Naisten Linjan toiminnan ylläpitämiseen, kehittämiseen sekä toiminnasta tiedottamiseen.

Lahjoitussumma valitaan liittymisen yhteydessä. Laskuttajana näkyy Naisten Linja Suomessa ry. Lahjoitus veloitetaan asiakkaan kortilta kuukausittain liittymispäivän mukaisesti. Lahjoitus näkyy laskulla tai tiliotteella viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Lahjoittaja voi muuttaa lahjoitussummaa ja veloituspäivää olemalla yhteydessä Naisten Linjaan. Lahjoitussopimus on voimassa toistaiseksi. Sen voi irtisanoa milloin tahansa.

Naisten Linja ei käsittele eikä tallenna lahjoittajan kortin numeroa missään vaiheessa. Stripe takaa kortilla maksamisen turvallisuuden PCI DSS –sertifioidulla järjestelmällä (Payment Card Industry Data Security Standard). Naisten Linjan tietoon tulee ainoastaan kortin voimassaoloaika. Kortin vaihtuessa otamme lahjoittajaan yhteyttä, ja kerromme kuinka voi päivittää uuden kortin tiedot.

Kuukausilahjoittajien nimet, sähköpostiosoitteet ja maksusuoritukset voidaan kirjata lahjoittajarekisteriin ja heille voidaan lähettää sähköpostia, minkä vastaanottaja voi perua koska tahansa. Lue Rekisteriselosteet.