Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Avoin vertaistukiryhmä Helsingissä

Naisten Linjan avoin ryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille. Osallistuminen on maksutonta. Vertaistukiryhmässä saat puhua kokemuksistasi juuri sen verran kuin itse haluat. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Vertaistukiryhmä kokoontuu joka toinen torstai klo 18-19:45 Helsingin keskustassa osoitteessa Annankatu 29 A 5. Tulethan paikalle ajoissa. Ryhmään ei voi tulla klo 18 jälkeen, kun ryhmä on jo alkanut.

Kevätkauden 2024 kokoontumispäivät:

18.1. 1.2. 15.2. Huom. Peruttu Helsingin joukkoliikenteen lakkojen vuoksi. 29.2. 14.3. 28.3. 11.4. 25.4. 8.5. (Huom. poikkeuksellisesti keskiviikkona helatorstain takia) 23.5.

Avoimen ryhmän ideana on vertaistuki väkivaltaa kokeneiden naisten kesken. Ryhmän osallistujat voivat tukea toisiaan ja edistää väkivallasta toipumista jakamalla omia kokemuksiaan. Ryhmää ohjaavat pitkän linjan väkivaltatyön ammattilaiset Simona Vitalini, Rauni Kortesalmi / Minna Selänniemi. Ryhmän toimintaa rahoittaa Helsingin kaupunki.

Avoimessa vertaistukiryhmässä sinua autetaan tunnistamaan oma tilanteesi, saat puhua kokemuksistasi ja sinulle annetaan tietoa väkivallasta. Ryhmä on avoin, joten ryhmän kokoonpano voi vaihdella.

Olet lämpimästi tervetullut!

Jos tarvitset tukea ja neuvontaa, voit olla yhteydessä myös muihin palveluihimme.