Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Joka kolmas nainen Suomessa on kokenut väkivaltaa suhteessaan. Jos sinä itse et ole, tunnet varmasti jonkun, joka on. Naisiin kohdistuva väkivalta koskettaa meitä kaikkia.

Yrityslahjoituksesi varmistaa, että voimme taata tuen ja avun kaikille sitä tarvitseville. Lahjoitus on samalla vahva yhteiskunnallinen kannanotto väkivallattoman Suomen puolesta. Se viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle yrityksen arvoista. Voit tehdä joko kerta- tai kuukausilahjoituksen.

Voit lahjoittaa myös laskulla lähettämällä laskutustietonne järjestöassistentillemme Irina Tselikovalle ([email protected]).

Tai tekemällä tilisiirron seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Naisten Linja Suomessa ry Tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH Viitenumero: 8400

Keräyslupa RA/2022/1505. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 27.10.2022.

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Naisten Linjan kanssa?

Naisten Linja on avoin erilaisille yritysyhteistyöehdotuksille.

Kumppanuus Naisten Linjan kumppanina yrityksesi tekee pitkäjänteistä työtä väkivaltaa vastaan. Luomme yhdessä kumppanuusmallin, jossa lahjoitus kohdistetaan yhdessä sovittuun kohteeseen. Tarjoamme yrityksen käyttöön viestintämateriaalit, joilla voi kertoa kumppanuudesta ja sen etenemisestä sidosryhmille.

Koulutukset Naisten Linjan asiantuntijat voivat tulla kouluttamaan yrityksen henkilöstöä naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja sen eri muodoista.

Royalty-yhteistyö Onko yritykselläsi tuote, jonka myyntituotosta voisi ohjata osan väkivaltaa kokeneiden naisten hyväksi? Royalty-yhteistyö on tehokas tapa markkinoida tuotteita sekä vahvistaa yrityksen arvoja.

Pro bono Naisten Linja toimii äärimmäisen pienellä budjetilla. Meitä ei hävetä myöntää, että tarvitsemme usein apua työssämme. Pro bono -kumppanina voit lahjoittaa aikaasi ja osaamistasi väkivallan vastaiseen työhön.

Olethan rohkeasti yhteydessä varainhankintapäällikköömme Elina Laksoon ([email protected] p. 040 962 3452), niin voimme löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan tavan tukea väkivaltaa kokeneita naisia.

Kiitos, kun autat!

Elina Lakso

Elina Lakso

Elina Lakso Varainhankinta- ja talouspäällikkö 050 554 3457 [email protected]