Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Onko vastuullisuus tärkeää yrityksellesi?

Tiesitkö, että joka kolmas nainen Suomessa on kokenut väkivaltaa lähisuhteessaan? Jos sinä itse et ole, tunnet varmasti jonkun, joka on. Naisiin kohdistuva väkivalta koskettaa meitä kaikkia.

Naisten Linja tukee väkivaltaa kokeneita naisia ja tyttöjä sekä heidän läheisiään. Tällä hetkellä emme kuitenkaan pysty vastaamaan kaikkiin meille tuleviin yhteydenottoihin resurssien puutteen takia.

Yrityksesi voi auttaa meitä auttamaan. Lahjoituksenne on arvokas apu työllemme, ja samalla myös viesti asiakkaillenne, sidosryhmillenne ja henkilöstöllenne siitä, että välitätte.

Tulkaa mukaan!

Voitte lahjoittaa Naisten Linjalle tekemällä tilisiirron seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Naisten Linja Suomessa ry Tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH Viitenumero: 5209

tai laskulla lähettämällä laskutustietonne järjestöassistentillemme Irina Tselikovalle ([email protected]).

Keräyslupa RA/2019/889. Lupa on voimassa 27.11.2019 – 31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 21.10.2019.

Irina Tselikova

Irina Tselikova

Irina Tselikova Järjestöassistentti 050-470 7540 [email protected]

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Naisten Linjan kanssa?

Naisten Linja on avoin erilaisille yritysyhteistyöehdotuksille. Asiantuntijamme voivat tulla kouluttamaan yrityksenne henkilöstöä naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja sen eri muodoista. Olemme myös aiemmin esimerkiksi tehneet kampanjoita yritysten kanssa, jossa jonkin tietyn tuotteen myyntituloja on ohjattu työhömme naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan.

Olethan rohkeasti yhteydessä kehittämistyön suunnittelijaamme Hanni Haloseen ([email protected]), niin voimme löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan tavan tukea väkivaltaa kokeneita naisia.

Kiitos, kun autat!

Hanni Halonen

Hanni Halonen

Hanni Halonen Kehittämistyön suunnittelija 050-569 6112 hanni.ha[email protected]