Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Tiesitkö, että joka kolmas nainen Suomessa on kokenut väkivaltaa lähisuhteessaan?

Jos sinä itse et ole, tunnet varmasti jonkun, joka on. Naisiin kohdistuva väkivalta koskettaa meitä kaikkia.

Naisten Linja tukee väkivaltaa kokeneita naisia ja tyttöjä sekä heidän läheisiään. Tällä hetkellä emme kuitenkaan pysty vastaamaan kaikkiin meille tuleviin yhteydenottoihin resurssien puutteen takia.

Yrityksesi voi auttaa. Lahjoituksenne on arvokas apu työllemme, ja samalla myös viesti asiakkaillenne, sidosryhmillenne ja henkilöstöllenne siitä, että välitätte.

Tulkaa mukaan!

Voitte lahjoittaa Naisten Linjalle tekemällä tilisiirron seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Naisten Linja Suomessa ry Tilinumero: FI76 8000 1710 11 5701, DABAFIHH Viitenumero: 5209

tai laskulla lähettämällä laskutustietonne järjestöassistentillemme Irina Tselikovalle ([email protected]).

Keräyslupa RA/2019/889. Lupa on voimassa 27.11.2019 – 31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 21.10.2019.

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Naisten Linjan kanssa?

Naisten Linja on avoin erilaisille yritysyhteistyöehdotuksille ja etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita. Voisiko sinun yrityksesi olla mukana luomassa naisille ja tytöille turvallista Suomea?

Kumppanuus Naisten Linjan kumppanina yrityksesi tekee pitkäjänteistä ja vaikuttavaa työtä väkivaltaa vastaan. Luomme yhdessä kumppanuusmallin, jossa tukenne kohdistetaan yhdessä sovittuun kohteeseen ja saatte säännöllisesti tietoa valitun avustuskohteen ajankohtaisista asioista. Tarjoamme käyttöönne tarvittavat viestintämateriaalit, joilla voitte kertoa kumppanuudesta ja sen etenemisestä sidosryhmillenne.

Koulutukset Naisten Linjan asiantuntijat voivat tulla kouluttamaan yrityksenne henkilöstöä naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja sen eri muodoista.

Royalty-yhteistyö Onko yritykselläsi tuote, jonka myyntituotosta voisitte ohjata osan väkivaltaa kokeneiden naisten hyväksi? Royalty-yhteistyö on tehokas tapa markkinoida yritystä ja sen tuotteita sekä rakentaa yrityksen arvobrändiä.

Pro bono Naisten Linja toimii äärimmäisen pienellä budjetilla. Meitä ei hävetä myöntää, että tarvitsemme usein apua työssämme. Pro bono -kumppanina voit lahjoittaa aikaasi ja osaamistasi väkivallan vastaiseen työhön.

Olethan rohkeasti yhteydessä varainhankintapäällikköömme Elina Laksoon ([email protected] p. 040 962 3452), niin voimme löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan tavan tukea väkivaltaa kokeneita naisia.

Kiitos, kun autat!

Elina Lakso

Elina Lakso

Elina Lakso Varainhankinta- ja talouspäällikkö 050 554 3457 [email protected]