Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Yhdessä naisten puolella – Naistenpäivä 8.3.2024

Naisten Linja kutsuu yritykset yhdistämään voimansa väkivaltaa kokeneiden naisten hyväksi kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2024.

Suomi on Euroopan unionin toiseksi vaarallisin maa naisille. Maailman onnellisimman maan naisista joka kolmas on kokenut väkivaltaa parisuhteessa ja joka kuudes on raiskattu. Vuosittain maassamme kuolee 15 naista nykyisen tai entisen kumppanin surmaamana.

Naistenpäivänä juhlitaan naisia ja tasa-arvoa. Osallistumalla Naisten Linjan kampanjaan osoitat arvostusta naisille ja autat väkivaltaa kokevia naisia.

Tule mukaan

 1. Ilmoita yrityksesi mukaan täyttämällä lomake.
 2. Valitse tapasi auttaa.
 • Valitse tietty tuote tai palvelu, jonka myynnistä lahjoitat naistenpäivänä valitsemasi euromääräisen osuuden Naisten Linjalle.
 • Tee lahjoitus prosenttiosuutena koko päivän myynnistä.
 • Päätä yrityksesi tilanteeseen sopiva, päivän myynnistä riippumaton, lahjoitussumma.
 1. Saat näkyvyyttä. Kampanjaan osallistuvat yritykset näkyvät Naisten Linjan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa naistenpäivänä.
 2. Kerro asiakkaille. Saat käyttöösi sosiaalisen median viestintäpaketin, jonka avulla voit viestiä osallistumisesta ja kampanjasta yrityksen omissa kanavissa.
 3. Tilitä lahjoitussumma Naisten Linjalle mahdollisimman pian naistenpäivän jälkeen.
 4. Kerro tuloksista. Saat viikon sisällä naistenpäivästä jälkiviestintämateriaalin, jonka avulla voit halutessasi kertoa asiakkaille siitä, miten kampanja on auttanut väkivaltaa kokevia naisia Suomessa.

Näin kampanja auttaa

Naistenpäivänä kertyvät lahjoitusvarat ohjataan väkivaltaa kokeneiden naisten hyväksi tarjoamalla helposti saavutettavaa tukea auttavassa puhelimessa, chatissa ja vertaistukiryhmissä.

Apua tarvitaan kipeästi. Yli puolet Naisten Linjalta apua hakevista naisista on kokenut väkivaltaa viimeisen kuukauden aikana tai elää suhteessa, jossa väkivalta on jatkuvasti läsnä. He tarvitsevat apua välittömästi. Lähisuhdeväkivallalle on tyypillistä raaistua ajan myötä. Eläminen väkivaltaisesti käyttäytyvän ihmisen kanssa vahingoittaa sekä henkisesti että fyysisesti ja on pahimmillaan hengenvaarallista.

Osallistumalla naistenpäivän kampanjaan autat väkivaltaa kokeneita toipumaan ja rakentamaan turvallista elämää.

Kampanjaan osallistumisen hyödyt

 • valmiit sosiaalisen median viestintäaineistot
 • merkityksellinen lisä naistenpäivän kampanjointiin
 • positiivinen julkisuuskuva
 • Naisten Linjan tarjoama näkyvyys kampanjassa mukana oleville yrityksille
 • asiakkaille helppo tapa tukea tärkeää asiaa
 • konkreettinen tuki väkivaltaa kokeville naisille

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja antaa

Elina Lakso

Elina Lakso

Elina Lakso Varainhankinta- ja talouspäällikkö 050 554 3457 elina.lakso@naistenlinja.fi