Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Henkisen väkivallan vertaistukiryhmä

Vertaistukiryhmä kokoontuu verkossa ajalla 29.1.-1.3.2024.

Oletko lähisuhteessasi joutunut olemaan varpaillasi ja varomaan sanojasi? Oletko ollut jatkuvasti pahoillasi jostakin tai oletko joutunut pelkäämään tekojesi seurauksia? Tuntuuko sinusta, ettet ole osannut tehdä mitään oikein, tai olet varonut pienienkin päätösten tekemistä omin päin?

Naisten Linja järjestää vertaistukiryhmän lähisuhteessa henkistä väkivaltaa kokeneille naisille. Osallistuaksesi ryhmään riittää, että haluat käsitellä lähisuhteessa kokemaasi henkistä väkivaltaa ja toipua siitä, vaikka kokemuksistasi olisi kulunut pitkäkin aika.

Henkinen väkivalta voi olla esimerkiksi vähättelyä, syyllistämistä, tekojen ja sosiaalisten suhteiden kontrollointia, haukkumista, kiristämistä tai uhkailua. Väkivalta jättää kokijaan aina jäljen ja aiheuttaa monenlaisia seurauksia, kuten häpeän ja syyllisyyden tunteita. Vertaistukiryhmässä saat tukea toipumiseen ja mahdollisuuden käsitellä kokemuksiasi turvallisessa ja lempeässä ympäristössä.

Vertaistukiryhmässä keskustelun käydään turvallisella ja suojatulla verkkoalustalla, luottamuksellisesti ja nimimerkkien kanssa. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Osallistujat valitaan hakemuslomakkeen ja haastatteluiden perusteella.

Vertaisryhmän ohjaajina toimivat Pamela Peltonen ja Sanna Ollila, jotka ovat naiserityisen väkivaltatyön ja ryhmänohjauksen ammattilaisia.

Ryhmä on täynnä.

Seuraava verkkovertaistukiryhmä järjestetään 29.4 - 31.5.2024. Haku ryhmään aukeaa 25.3.2024.

Jos tarvitset tukea ja neuvontaa, voit olla yhteydessä myös muihin palveluihimme.