Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Olen selviytyjä -ryhmä

Olen selviytyjä -ryhmä järjestetään 10.4. - 12.6. Haku ryhmään alkaa 6.3.

Ryhmä kokoontuu Helsingin keskustassa keskiviikkoisin klo 17.30. Tapaamisia on yhteensä 8 kertaa. (huom. poikkeukset kokoontumisissa: vappu- ja helatorstaiviikoilla ryhmätauko).

Olen selviytyjä -ryhmä on lähisuhdeväkivaltaa kokeneille naisille, itsemäärittelyä kunnioittaen, tarkoitettu vertaistukiryhmä, jonka kokoonpano pysyy samana koko ryhmän ajan ja ryhmän jäsenet sitoutuvat pitkäaikaiseen toimintaan yhdessä. Osallistujat valitaan ryhmään hakulomakkeen ja haastattelun perusteella.

Jos olet kokenut lähisuhteessasi fyysistä, henkistä, seksuaalista tai digitaalista väkivaltaa, olet tervetullut mukaan ryhmään. Vertaistukiryhmässä sinun ei tarvitse pelätä syyllistämistä tai sitä, ettei sinua uskota. Voit rauhassa ja omin sanoin jakaa kokemuksiasi ja edistää omaa toipumistasi turvallisessa tilassa.

Vertaistukiryhmässä toipumista edistetään keskustelun lisäksi myös toiminnallisten menetelmien avulla. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota luottamuksellisen, turvallisen ja avoimen ilmapiirin luomiseen. Saat itse määrittää, kuinka paljon haluat jakaa henkilökohtaisia kokemuksiasi.

Ryhmää ohjaavat pitkän linjan väkivaltatyön ammattilaiset Pia Puu Oksanen ja Simona Vitalini.

Ethän jää yksin. Olemme täällä sinua varten.

Jos tarvitset tukea ja neuvontaa, voit olla yhteydessä myös muihin palveluihimme.