Siirry sisältöön
Naisten Linja

Naisten puolella.
Väkivaltaa vastaan.

Oletko kokenut väkivaltaa tai sen uhkaa?

Tai ehkä jotakin, mistä et ole varma, voiko sitä kutsua väkivallaksi? Huolestuttaako sinua oma tai jonkun läheisesi tilanne? Tarvitsetko tukea?

HUOM! Päivystyspalvelumme on suljettu poikkeuksellisesti 20.6. ja 24.6.!

Olet oikeassa paikassa. Tilanteen tunnistaminen ja avun hakeminen ovat ensimmäisiä askeleita siihen, että asiat muuttuvat paremmiksi. Väkivallasta on mahdollista toipua.

Naisten Linjan palvelut on tarkoitettu väkivaltaa kokeneille tai siitä huolestuneille naisille ja tytöille - itsemäärittelyä kunnioittaen - sekä heidän läheisilleen. Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Puhelinpalveluumme, chattiimme ja nettikirjepalveluumme voit olla yhteydessä anonyymisti. Sinulle vastaavat koulutetut vapaaehtoisemme. He kuuntelevat, mitä sanottavaa sinulla on, ja tarvittaessa he voivat ohjata sinut myös muiden palveluiden pariin.

Digitaalisen väkivallan ja verkkovihan kysymyksissä taas voit olla yhteydessä [email protected].

Joskus väkivallan tai sen uhan jälkeen vertaistuki saman kokeneiden kesken auttaa toipumisessa kaikkein eniten. Naisten Linja järjestää kasvokkain tapaavia ryhmiä Helsingissä sekä vertaisverkkoryhmiä joihin voin osallistua mistä vain.

Kaipaatko henkilökohtaista tukea? Naisten Linja kouluttaa vapaaehtoisia tukihenkilöitä väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi 1-3 kuukaudeksi. Voit lukea lisää siitä, miten tukihenkilötoiminta toimii täältä.

Etsitkö apua läheisellesi?

Kiitos, kun pidät huolta. Läheisesi voi olla yhteydessä mihin tahansa ylhäällä mainituista palveluista. Voit lukea lisää läheisesi tukemisesta täältä tai olla itse suoraan yhteydessä päivystyspalveluihimme: